رژیم لاغری سریع

Amore Meatballs – Elite Living Nutrition


کوفته خانگی خوشمزه ایتالیایی. این کوفته های لذیذ برای کل خانواده لذت خواهد برد و اگر دوستان یا خانواده ای داشته باشید آن ها را دوست خواهند داشت. می توانید آن را با نان سیر داغ و رشته برنجی سرو کنید

عناصر

  • ۱ فنجان سوخاری یا آرد سوخاری پانکو
  • ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده با کیفیت بالا
  • ۶۰۰ گرم گوشت خوک چرخ کرده با کیفیت بالا
  • ۴ حبه سیر ارگانیک، فشرده یا خرد شده
  • ۱ تخم مرغ ارگانیک یا آزاد
  • ۱ فنجان (۱۱۲ اونس) پنیر پارمزان ریز رنده شده
  • ۱/۴ فنجان سبزیجات تازه ایتالیایی ریز خرد شده (من از نصف جعفری و نصف ریحان استفاده کردم)
  • پیاز زرد ۱ عدد
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
  • ۱ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۴ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز له شده
  • ماکارونی برنج قهوه ای یا ماکارونی پنه معمولی تازه
  • روغن زیتون – فیلیپو پریو کلاسیک
  • ۱ فنجان پنیر چدار سفید و قرمز تازه رنده شده (پنیر دوبلین)
  • ۱ عدد توپ موزارلا بوفالو.

دستورالعمل ها

  1. برای شروع، گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید (کنار بگذارید).
  2. در غذاساز خود، ریحان، جعفری، حبه های سیر، پونه کوهی، فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون فیلیپو پریو (کلاسیک) را بریزید. همه مواد را در یک غذاساز مخلوط کنید تا مایع هیولایی سبز رنگی به وجود بیاید. اگر از سیر کمتر استفاده کنید. شما طرفدار Big نیستید، به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که به قوام خامه ای برسید و اگر احساس کردید برای ایجاد قوام رویایی لازم است روغن زیتون بیشتری اضافه کنید.
  3. این مخلوط را داخل استیک و گوشت خوک چرخ کرده بریزید و با دست خوب بمالید (به هم ریخته است اما بوی آن خدایی است)
  4. حالا یک تخم مرغ ارگانیک را روی آن بشکنید و آرد سوخاری خود را داخل آن بریزید، سپس دوباره با دستان خود این کار را انجام دهید تا مطمئن شوید که مخلوط سفت می شود، مانند اینکه اجازه دهید کوفته درست کنید. با نمک و فلفل مالدرون مزه دار کنید و شروع به تشکیل کوفته های با اندازه مناسب در کف دست کنید و هر کدام را در یک ظرف بزرگ بوقلمون بریزید.
  5. با این دستور مخصوص کوفته به اندازه ۴-۵ نفر درست می شود که در صورت تمایل می توانید ۲ شب پشت سر هم از کوفته ها استفاده کنید.
  6. وقتی کوفته ها شکل گرفتند، سس گوجه فرنگی و ریحان را روی تمام کوفته ها بریزید و مطمئن شوید که هر کدام یکدست شود.
  7. حالا پنیر دوبلین قرمز و سفید تازه رنده شده را روی آن بپاشید تا مطمئن شوید که همه جا روکش شده است. سپس توپ موزارلای گاومیش را برش داده و روی صورت قرار دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. در مرحله آخر مقداری پنیر پارمزان با کیفیت تازه را روی آن رنده کرده و به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه روی آتش قرار دهید.
  8. در ۱۰-۱۵ دقیقه آخر قبل از اینکه کوفته ها از فر بیرون بیایند، ماکارونی و/یا نان سیر را روی آن قرار دهید.
  9. کوفته ها را بلافاصله سرو کنید و با یک لیوان صدف دوست داشتنی مرلوت سرو کنید (اگر آخر هفته است و مورد علاقه شما اینجاست)
  10. لذت بردن!

یادداشت

اگر زمان دارید که مخلوط کوفته را آماده کنید، آن را به مدت حداکثر ۲ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا همه طعم ها روی مخلوط بمانند. اگر وقت ندارید، نگران نباشید، باز هم عالی خواهد بود.
بعلاوه، روز بعد کوفته ها طعم بهتری دارند، اگر باقیمانده غذا داشته باشید.




رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/