چگونه غلات از بین رفته برخی بیماری های کشنده را افزایش می دهند

بدون اینکه شما را بی جهت نگران کنم، به من اجازه دهید تا به چند واقعیت و ارقام مرتبط در مورد رابطه نامقدس بین غلات از بین رفته و افزایش برخی بیماری های کشنده اشاره کنم. دکتر. هاون امرسون از دانشگاه کلمبیا اشاره می کند که از زمانی که غلات برای اولین بار آسیاب شد (یعنی از زمانی که پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها از گندم خارج شدند) ۱۱۵۰ درصد افزایش یافته است! افزایش متناظر در بیماری قلبی، بیماری کلیوی و سرطان نیز مشاهده شده است. فشار خون بالا طی ده سال گذشته ۲۵۰ درصد افزایش یافته است. کم خونی و آپاندیسیت نیز با سرعت وحشتناکی افزایش یافته است. اینها بیماری هایی هستند که در میان مردمان اولیه که فقط از دانه های آسیاب نشده غنی از تمام ویتامین های گروه B کمپلکس استفاده می کنند، کاملا ناشناخته هستند. حتی در میان مقدسین آخرالزمان (مورمون ها) کشور خودمان، که به آنها آموزش داده شده است که به رژیم های غذایی سالم و سالم پایبند باشند، مرگ و میر ناشی از این بیماری های جدی بسیار کمتر از گروه مشابهی از افراد در سایر نقاط کشور است. . دلایل علمی خوبی برای این باور وجود دارد که نشاسته بیش از حد در رژیم غذایی به تجمع آن رسوبات ناخواسته کلسترول در شریان ها کمک می کند و باعث سفت شدن و شکننده شدن آنها می شود.

جایی که پارگی باعث حمله قلبی کشنده یا خونریزی مغزی می شود.

نشاسته خواران سنگین نیز نسبت به کسانی که مصرف کربوهیدرات خود را به قندها و نشاسته های موجود در غذاهای طبیعی (میوه ها، سبزیجات، شیر و باران کامل) محدود می کنند و وعده های غذایی خود را با پروتئین بالا می سازند، مستعد ابتلا به عفونت های سینوسی و تنفسی هستند. بسیاری از افرادی که در سخنرانی‌های من شرکت می‌کنند به من گفته‌اند که تمام علائم آسم پس از حذف شکر سفید از رژیم غذایی خود، جایگزینی عسل و آب میوه به عنوان شیرین‌کننده، ناپدید شد. زنی که زندگی اش سال ها با حملات سینوسی یکی پس از دیگری بدبخت شده بود، پس از حذف تمام کربوهیدرات های مصنوعی از رژیم غذایی خود، رهایی کامل از این عفونت دردناک را تجربه کرد. شما نمی توانید به این زن رشوه بدهید تا خوردن نان سفید، برنج سفید، ماکارونی یا شکر سفید را از سر بگیرد. او همچنین متوجه شد که از زمان پرهیز از نان سفید، درد دیرینه اش از سوزش سر دل بعد از غذا ناپدید شده است.

یبوست، یکی از علائم رایج اختلالات گوارشی، یکی دیگر از بیماری های جهانی است که می توان آن را مستقیماً در عادات غذایی با نشاسته بالا ردیابی کرد. همین امر در مورد گاز روده و آروغ زدن نیز صدق می کند، که تظاهرات ناراحت کننده نشاسته های هضم نشده در دستگاه گوارش تخمیر می شوند. سرطان، کلمه ای وحشتناک در هر سنی و به خصوص بعد از چهل سالگی، به طور قطع به مصرف بیش از حد کربوهیدرات های مرتبط تبدیل شده است. اگر بدن با غذاهای کربوهیدرات بیش از حد عرضه نشود، تحریکات مزمن و سایر علل سرطان، شانس کمتری برای تحریک بدخیمی‌های ناخوشایند دارند. این موضوع چندین سال پیش در آزمایشگاه McArdle Memorial برای تحقیقات سرطان در دانشگاه ویسکانسین و در بیمارستان Michael Reese در شیکاگو ثابت شد. یک ماده شیمیایی زرد رنگ به نام بنزپیرن که به عنوان عامل سرطان پوست شناخته می شود بر روی ۱۰۰ حیوان آزمایشگاهی آزمایش شد. هفتاد و دو نفر از این افراد در عرض شش ماه به سرطان مبتلا شدند و این ۷۲ مورد آنهایی بودند که عمداً ۴۰ درصد کالری بیشتری (در غذاهای نشاسته ای) نسبت به نیاز برای تغذیه خوب دریافت کرده بودند. جیره‌هایی که به سایر حیوانات داده شد، که در برابر سرطان بسیار مقاوم بودند، حاوی سهمیه کاملی از غذاهای پروتئینی بود، با این حال، در مجموع کمی بیش از نیمی از کالری موجود در رژیم‌های غذایی پر نشاسته با توجه به حیواناتی که به سرطان مبتلا بودند، بود. همین آزمایش بارها تکرار شد – و همیشه نتایج یکسانی داشت: گروهی از حیواناتی که کربوهیدرات کمتری دریافت کردند، کمترین تعداد سرطان را ایجاد کردند.

با این حال، این بدان معنا نیست که هر فرد مبتلا به سرطان می تواند خود را با کاهش مقدار نشاسته بالا در رژیم غذایی خود درمان کند. متاسفانه هنوز اینطوری کار نمی کند. اما پیامی که از این تحقیق گرفته می شود این است که محدود کردن مقدار غذاهای پر نشاسته در رژیم غذایی، بیمه ای احتمالی در برابر ابتلا به سرطان است. در اینجا دلیل علمی پشت نتایج این تحقیق سرطان است: زیست شناسان دلایل خوبی برای این باور دارند که سرطان با تشکیل یک سلول منفرد آغاز می شود که غیرطبیعی است زیرا فاقد پروتئین های طبیعی است، یا به دلیل اختلال در تعادل هورمونی، به علاوه دلایل دیگر. هنوز به طور کامل بررسی نشده است در طول دوره به اصطلاح “بحرانی” رشد سرطان (این مرحله بلافاصله قبل از مرحله ای است که در آن بیماری می تواند توسط بیمار یا پزشک تشخیص داده شود)، سلول های سرطانی باید برای تغذیه با سلول های طبیعی بدن رقابت کنند. اگر فقط غذای کافی برای سلول های طبیعی وجود داشته باشد، سلول های سرطانی گرسنه خواهند شد.

این درست است، زیرا در شروع دوره بحرانی، سلول‌های سرطانی هنوز فرصتی برای ایجاد خونرسانی مستقیم خود نداشته‌اند، همانطور که در دوره نهایی یا پیشرونده انجام می‌دهند. از آنجایی که سلول‌های سرطانی نمی‌توانند مستقیماً از منبع خون خود غذا دریافت کنند، باید با سلول‌های سالم برای تغذیه موجود در مایعاتی که توسط جریان خون به بافت‌ها وارد می‌شود، رقابت کنند. در این مرحله از سرطان، سلول‌های طبیعی شانس بیشتری برای بقا دارند، زیرا هنوز سلول‌های قوی‌تر هستند. نیازهای رشد سلول های غیرطبیعی یا سرطانی با رشد سلول های سالم کاملاً متفاوت است. به همین دلیل، هر غذایی که وجود داشته باشد بلافاصله توسط سلول‌های طبیعی بدن جذب می‌شود و سلول‌های سرطانی را رها می‌کند که گرسنه بمانند، زیرا غذای اضافی برای رشد آنها وجود ندارد، زیرا بدن بیش از مقدار مورد نیاز غذا دریافت کرده است.

اگر غذای اضافی وجود نداشته باشد، سلول های سرطانی باید گرسنگی بکشند و بمیرند. اما اگر مقدار زیادی قند بدن در مایعات بافتی وجود داشته باشد که از نشاسته بیش از حد در رژیم غذایی به دست می‌آید، سلول‌های سرطانی از تمام مواد مغذی لازم برای رشد و شکوفایی آن‌ها مطمئن می‌شوند. و به این ترتیب رشد غیر طبیعی به مرحله سوم و نهایی خود پیش می رود. سرطان در میان افرادی که رژیم غذایی آنها سرشار از کربوهیدرات است شایع تر است. در میان سرخپوستان ناواهو و هوپی در جنوب غربی ما، تنها ۳۶ مورد سرطان در ۳۰۰۰۰ بیمار بستری در بیمارستان ها یافت شد. با این حال، در میان همین تعداد افراد سفیدپوست، تقریباً ۱۸۰۰ مورد سرطان کشف شده است. چرا این هندی ها باید چنین مقاومت قوی در برابر سرطان داشته باشند؟ به نظر می رسد رژیم غذایی راه حل باشد. این قبایل پرخوری نمی کنند. در واقع، رژیم غذایی آنها برای ما بسیار ناکافی به نظر می رسد. علاوه بر این، سرخپوستان ناواهو و هوپی پروتئین خوار هستند و کربوهیدرات بسیار کمی مصرف می کنند. نتیجه گیری خود را انجام دهید. من این ناراحتی ها و بیماری ها – ناراحتی های قلبی، سفت شدن رگ ها، عفونت های تنفسی، یبوست، سوء هاضمه و سرطان- را به دلیل اینکه معمولاً با گروه چهل گذشته مرتبط است، مشخص کرده ام. من نیازی به تاکید ندارم که همه این بیماری ها و بیماری ها به نوعی ویرانگر و قاتل هستند. حتی آنهایی که معمولاً به عنوان “کشنده” تصور نمی شوند، می توانند جوانی شما را از بین ببرند و نشاط بدنی و هوشیاری ذهنی شما را تقریباً تا حد ناپدید شدن کاهش دهند.

اگر مجبور شوید برای جلوگیری از گرسنگی به نان سفید، شکر تصفیه شده، ماکارونی، برنج و دسرهای غنی وابسته باشید، به اندازه کافی غم انگیز خواهد بود. در آن صورت، هیچ کس نمی تواند شما را به خاطر پر کردن شکم با این غذاهای بالقوه خطرناک سرزنش کند. اما اینکه به دلیل عادت اکتسابی نشاسته و شکر، عمداً جوانی خود را از بین ببرید و عمر خود را کوتاه کنید، پس از گفتن تمام حقایق در مورد این غذاهای خرابکار، یکی از راه های اثبات این است که می خواهید زودرس پیر شوید و اهمیتی نمی دهید چه چیزی. برای بدن ارزشمند شما اتفاق می افتد آیا لذت های طعمی که از این غذاهای پر نشاسته به دست می آورید ارزش هزینه سنگینی را برای سلامتی و ظاهر خوب شما دارند؟ بنابراین، به عادات غذایی خود فکر کنید.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر