پنکیک پروتئینی دوبلینر تخم مرغ سلولی


#AD: من با Dubliner Cheese همکاری کرده‌ام تا این دستور غذای سالم و خوشمزه را تهیه کنم و راه‌های زیادی را برای لذت بردن از این انتخاب خوشمزه از فندک Dubliner به شما نشان دهم. چیزی که من در مورد فندک پنیر دوبلین دوست دارم این است که همان “طعم امضای دوبلین” را دارد، با ۳۳٪ چربی کمتر! این یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال یک گزینه کم چرب هستند که به طور طبیعی سرشار از پروتئین و کلسیم است، بدون هیچ گونه خطری در طعم. حتماً Dubliner Cheese را در صفحه اینستاگرام آنها https://www.instagram.com/dublinercheese/ برای تعداد زیادی از دستور العمل های عالی دنبال کنید یا می توانید به وب سایت آنها مراجعه کنید http://www.dublinercheese.ie #DistinctivelyDubliner #DublinerLighter #ad

این کلوچه های پروتئینی سالم و پنیر کم چرب دوبلین سرشار از خوبی هستند و به راحتی آماده می شوند. من آنها را دوست دارم زیرا می توانید آنها را به صورت دسته ای برای تهیه غذا درست کنید و طعم آنها بسیار خوشمزه است. می توانید آنها را برای صبحانه، ناهار یا میان وعده بعد از تمرین میل کنید زیرا سرشار از کلسیم و پروتئین هستند. آنها طعم فوق العاده ای می دهند که من را کاملاً عاری از گناه می کند.

دستور غذا – ۱۲ را می سازد

چه چیزی نیاز دارید:

✅ ۶ عدد تخم مرغ ارگانیک بزرگ
✅ ۱ فنجان رنده تازه پنیر دوبلین ترکیبی از فندک دوبلینیر سفید و قرمز رسیده (۳۳ درصد چربی کمتر)
✅ ۱.۵ فنجان اسفناج
✅ ۶ عدد گوجه فرنگی ارگانیک ریز خرد شده
✅ ۳-۴ حبه سیر
✅ چند برگ ریحان تازه
✅ کره بدون نمک برای چرب کردن سینی مافین
✅ روغن زیتون
✅ سینی مافین / s

باید چکار کنم:

✅ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید
✅ تخم مرغ ها را در یک پارچ یا کاسه بزنید تا یکدست و یکدست شود و یک طرف آن را بگذارید
✅ گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرده و در یک کاسه کوچک بریزید و ۲/۳ حبه سیر را به همراه مقداری برگ ریحان تازه اضافه کنید و روغن زیتون بپاشید.
✅ این مخلوط را مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا همه طعم های زیبا به خوبی مخلوط شوند.
✅ پنیر دوبلین تازه رنده شده را رنده کنید و کنار بگذارید
✅ کمی اسفناج را بچرخانید و کنار بگذارید
✅ هر قالب مافین را به آرامی با کره بدون نمک چرب کنید تا مافین ها نچسبند (بسیار مهم)
✅ مقدار مساوی از مخلوط گوجه فرنگی (که در یخچال گذاشته اید) را به طور مساوی در هر مافین بریزید.
✅ سپس همین کار را با اسفناج پژمرده انجام دهید و آن را به طور مساوی روی مخلوط گوجه فرنگی پخش کنید
✅ مخلوط تخم مرغ را روی هر قالب مافین بریزید تا تقریباً یکدست شود
✅ هر پنکیک را با مقداری پنیر سبک دوبلین آغشته کنید
✅ ادویه زدن با نمک و فلفل
✅ به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بپزید تا طلایی شود
✅ از فر خارج کنید و با قاشق دسر هر کیک را با احتیاط از سینی جدا کنید.
✅ روی توری سیمی بگذارید تا چند دقیقه بپزد و در حالی که هنوز داغ است سرو کنید.

لذت بردن!




رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/