نارگیل ماهی کاری – Elite Living Nutrition


کاری ماهی نارگیل آبدار برای یک شنبه شب تقلبی با خانواده شما عالی است. همه آنها این را دوست خواهند داشت، و اگر طرفدار ماهی نیستید، ماهی را برای یک ست رایگان یا فیله مرغ ارگانیک بیرون بیاورید. همه برنده اند…

عناصر

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد برش خورده
  • ۱ فلفل سبز ورقه ای بریده شده
  • ۱ پیاز برش داده شده
  • فلفل نمک
  • ۱ ½ قاشق غذاخوری پودر کاری
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری. زنجبیل رنده شده
  • ۱.۵ پوند ماهی کاد (۶۸۰ گرم)، مرغ تازه یا ۷۰۰ گرم رایگان
  • ۱۴ اونس (۴۰۰ میلی لیتر) شیر نارگیل خامه ای کامل
  • ۱ لیمو، آب
  • ۴ پیاز سبز (پیاز سبز)، خلال شده، برای تزئین
  • گشنیز تازه خرد شده برای تزئین

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. فلفل دلمه ای قرمز و سبز و پیاز را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
  2. پودر کاری را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید و مدام هم بزنید. حالا سیر و زنجبیل را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید تا معطر شود.
  3. فیله های ماهی را روی سبزیجات پخته قرار دهید یا داخل سبزیجات لانه کنید و روی شیر نارگیل بریزید.
  4. درب قابلمه را بپوشانید و قبل از اینکه حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که ماهی پخته شود، بگذارید بجوشد.
  5. سس را بچشید و در صورت لزوم با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. آب لیمو را اضافه کرده و با پیاز سبز خلال شده و گشنیز تزئین کنید. فوراً آن را پا بگذارید.
  6. پیشنهاد سرو: با برنج سفید یا کوسکوس سرو کنید

یادداشت

GF – بدون گلوتن
DF – بدون لبنیات
LC – کم کربوهیدرات (۲۰ گرم)
MP – تهیه غذا – مناسب برای فریزر
HP – پروتئین بالا




رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/