فواید هلو برای سلامتی



آلو از خانواده دو برگ صورتی مانند هلو و بادام است که رنگ های مختلفی دارد و طعم آلو از شیرین تا ترش متغیر است و میوه ای مغذی با فواید بسیاری برای سلامتی است. آلو دارای بسیاری از خواص متمایز سم زدایی، محرک های متابولیک و آنتی اکسیدان ها است و همچنین حاوی مواد معدنی بسیاری مانند پتاسیم، سلنیوم، کروم، ویتامین C و بتاکاروتن است که مواد مغذی تقویت کننده سلامتی و بسیاری از فواید آنهاست. آلو در این مقاله مشخص خواهد شد.

عکس
فواید و موارد مصرف آلو برای سلامتی:
۱. هلو میوه ای خوشمزه با پوست بنفش رنگ است که سرشار از مواد مغذی مفید برای بدن انسان است. می توان از آن برای پیشگیری از بسیاری از بیماری های مزمن استفاده کرد.  هزاران سال است که انسان ها آن را خورده و کشت می کنند و در زمان رسیدن طعم شیرین و لذیذی دارد.
۲. آلو برای بهبود سلامت قلب عالی است. حاوی آنتوسیانین است که التهاب رگ ها را کاهش می دهد. آلو حاوی پتاسیم و ویتامین K است که می تواند آهن را در بدن جذب کند. آلو همچنین به دلیل داشتن آهن و مس کافی که به تصفیه خون و حفظ سلامت عروق خونی کمک می کند، می تواند گلبول های قرمز خون را تشکیل دهد. خوردن آلو خشک جریان خون را در رگ ها افزایش می دهد و از قلب در برابر مشکلات مختلف مانند حملات قلبی محافظت می کند. سکته ها و بیماری ها سایر فواید قلبی، آلو حاوی مقادیر بالایی پتاسیم است که به عنوان یک مولکول الکترولیت لازم برای عملکرد موثر سلول ها و بافت های بدن عمل می کند و خوردن منظم آلو به درمان اسپاسم عضلانی کمک می کند.
۳. آلو به بدن کمک می کند تا سطح قند خون را متعادل کند و برای کسانی که از دیابت یا چاقی رنج می برند مفید است. سطح هورمون آدیپونکتین را در بدن افزایش می دهد که قند خون را تنظیم می کند. آلو حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به بهبود بدن، ساخت ماهیچه ها و تشکیل رگ های خونی کمک می کند و آلو حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که از بافت ها و سلول ها در برابر آسیب محافظت می کند و از بسیاری از بیماری های دیابت، آلزایمر و سرطان پیشگیری می کند. با افزایش آنتی اکسیدان ها، نشان داده شده است که این فلاونوئیدهای شگفت انگیز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
عکس
۴. مطالعات نشان داده است که مصرف منظم آلو می تواند فشار خون بالا را برای افراد مبتلا به فشار خون بالا کاهش دهد. ثابت شده است که مصرف منظم هلو باعث کاهش اضطراب می شود. اسیدهای کلروژنیک موجود در میوه باعث کاهش آسیب به مغز ناشی از استرس اکسیداتیو می شود.
۵. انواع خاصی از آلو خشک شده و به آلو تبدیل می شوند. اینها در درمان پوکی استخوان و پوکی استخوان مفید هستند، زیرا استخوان ها را تقویت می کنند.
۶. می توانید با مخلوط کردن ۳ تا ۴ عدد آلو با کمی آب سیب تازه و ۱ قاشق چای خوری دارچین، آب آلو خوشمزه درست کنید. برای یک نوشیدنی خوشمزه و سم زدایی چند تکه یخ اضافه کنید.
۷. آلو همچنین حاوی ویتامین های A، B2، B3، B4، B6 و K است. همچنین حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم و فسفر است.
۸. دژنراسیون ماکولا یک مشکل شایع چشمی است که با افزایش سن ایجاد می شود. ویتامین A، لوتئین و زآگزانتین موجود در آلو به محافظت از چشم در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید کمک می کند.
۹. از آلوی ژاپنی برای تهیه آبمیوه غلیظ استفاده می شد. این برای درمان ویروس آنفولانزا نیز به نام آنفولانزا استفاده می شود. همچنین می تواند از بروز این عفونت جلوگیری کند. پوست آلو را گاهی خشک و آسیاب می کنند تا پودر آلو درست شود.
۱۰. خوردن آلو به طور منظم برای بهبود هضم نیز عالی است. فیبر و آنزیم ها به بدن کمک می کنند تا غذای خود را تجزیه کند و تمام مواد مغذی را جذب کند. این به طور موثر یبوست را درمان می کند.
۱۱. نوشیدن آب آلو یک راه موثر برای کاهش التهاب در مغز برای بهبود عملکردهای یادگیری و حافظه است. اگر این نوشیدنی طولانی مدت بنوشید، می توانید خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری آلزایمر یا بیماری پارکینسون را کاهش دهید.
۱۲. باعث کاهش وزن و کاهش چاقی می شود. عصاره آلو در کاهش چاقی و عوارض آن ارزشمند است. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۷ در مجله چاقی و درمان منتشر شد نشان داد که خوردن آلو و میوه‌های هسته‌دار به دلیل وجود ترکیبات فعال بیولوژیکی به مبارزه با سندرم متابولیک کمک می‌کند و آلو حاوی فلاونوئیدها و اجزای فنلی مانند آنتوسیانین، اسیدهای کلروژنیک، کوئرستین است. و آنتی اکسیدان های موجود در آنها که منجر به اثرات ضد چاقی و همچنین ضد التهاب و همچنین سلول های چربی می شود، این ترکیبات به جلوگیری از مشکلات مرتبط با چاقی مانند اختلالات کلسترول، دیابت و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.


رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/