رژیم لاغری سریع

استیک گوشت گاو با سس ذرت و آووکادو


استیک لبه‌ای خوشمزه با لگد، همراه با مقداری برنج سبوس‌دار یا سیب‌زمینی شیرین سرو می‌شود

عناصر

  • برای استیک:
  • ۱.۵ پوند (۶۸۰ گرم) تبلت
  • ۱ قاشق چایخوری. پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری. زیره آسیاب شده
  • ۱ قاشق غذاخوری. فلفل قرمز شیرین
  • ۱ قاشق چایخوری. پودر فلفل قرمز
  • ۱ ½ قاشق غذاخوری شکر نارگیل
  • ۱ ½ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ ½ قاشق چایخوری فلفل
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • برای تهیه سس ذرت:
  • یک قوطی ۷ اونس (۲۰۰ گرم) ذرت شیرین آبکش شده
  • ۱ آووکادو برش مکعبی
  • ½ پیاز قرمز مکعبی خرد شده
  • ۱ فلفل قرمز مکعبی خرد شده
  • ½ فنجان (۵ گرم) گشنیز تازه خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری. زیره آسیاب شده
  • ۱ حبه سیر له شده
  • فلفل هالاپینو ۱ عدد، خرد شده
  • ۴ قاشق غذاخوری. لیموناد
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • فلفل نمک

دستورالعمل ها

  1. چاشنی را با مخلوط کردن پودر سیر، زیره، پاپریکا، پودر چیلی، شکر نارگیل و ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل درست کنید.
  2. قسمت بالایی گوشت را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و نیمی از مخلوط چاشنی را بمالید. استیک را برگردانید و با روغن زیتون باقیمانده و چاشنی بمالید. به آرامی روی مالش گوشت ضربه بزنید.
  3. یک ماهیتابه گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید و استیک را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید. استیک را در فویل بپوشانید و بگذارید ۵-۱۰ دقیقه بماند. پس از استراحت، استیک را به نوارهای نازک برش دهید و دانه ها را برش دهید.
  4. همه مواد سس را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  5. سس استیک و ذرت را بین ۴ بشقاب تقسیم کرده و بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

GF
مدافع
قائم مقام
HP




رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/